Dit ben ik: Tessa van den Broek

Sterk in initiëren en vormgeven van innovaties | Kickstarter voor startup’s en scale-up’s | Creator & Conceptual Thinker voor bedrijven | 

Het is niet gek dat initiëren, creëren en vernieuwen als een rode draad op mijn CV te zien is, waarbij ik de bijbehorende verhalen met impact uitdraag via content, communicatie en PR:

 

 • Opzetten van een nieuwe PR afdeling (activiteiten) bij een retailer
 • Initiëren en ontwikkelen van een redactietak bij een communicatiebureau
 • Lanceren van mijn eigen PR & Content bureau voor webshops 
 • Bedenken, ontwikkelen en uitrollen van een commercieel coaching platform (> 400 aangesloten coaches)
 • Ontwikkelen, vormgeven en lanceren van een platform gericht op liefde, relaties en intimiteit inclusief webshop

Hoe dit komt?

Binnen het systeem van Human Design, jouw persoonlijke blauwdruk welke inzichten geeft in je kwaliteiten, heb ik een gedefinieerd sacraal centrum. Een Human Design ‘chart’ brengt alle facetten van wie je bent in kaart. Er wordt gekeken naar je bewuste en onbewuste drijfveren, naar de genetische kenmerken van je gedrag en naar je persoonlijkheid. 

 

Mensen met een gedefinieerd sacraal centrum zoals ik genereren hun eigen energie. Ze zoeken naar bezigheden om zo hun energie op een vruchtbare en vervullende manier te kunnen inzetten. Dit betekent dat ik enorm veel (levens)energie heb om te creëren en de behoefte heb om die energie elke dag in te zetten voor alleen die dingen waarop dit centrum reageert.  

 

Mijn sacrale centrum reageert duidelijk met een ja op initiatieven, organisaties en merken op het gebied van (mental) health & life science, zodat ik een bijdrage kan leveren aan een gezondere en bewustere samenleving. Maar ik voel ook een sterke intrinsieke motivatie om market disrupters op weg te helpen met een nieuw platform, een innovatieve app of een ander tof product.

 

Verder laat mijn Human Design chart zien:

 

 • Poort 11: ideeën genereren, beelddenker, concepten visueel vormgeven, kansen, mogelijkheden en oplossingen zien
 • Poort 13: luisteren, informatie verzamelen
 • Poort 31: op natuurlijke wijze kunnen beïnvloeden, ik krijg mensen makkelijk mee
 • Poort 35: ik heb behoefte aan experimenteren, verandering, vernieuwing en avontuur
 • Poort 47: het willen begrijpen, zoeken naar puzzelstukjes om het plaatje compleet te krijgen
 • Poort 48: ik graaf graag in de diepte om in staat te zijn met allerlei oplossingen te komen
 • Poort 56: storytelling & stimuleren – verhalen en wijsheid overbrengen vanuit eigen ervaring
 • Poort 61: het willen weten, een brein dat wacht, luistert en zoekt naar inzichten

Wat betekent dit voor jou?

Tessa van den Broek

Dit maakt van mij de ideale persoon om jouw idee, concept, visie, hersenspinsel of plan concreet te maken!

 

Met mijn luisterend oor, vermogen om een helder actieplan op te stellen en streven naar resultaat, ben ik de persoon die je zoekt om je ideeën tot leven te brengen.

 

Creatievelingen met visie, ondernemers met weinig tijd,  businessmen met een andere focus of bedrijven die handjes tekort komen; ik neem het proces van A tot Z uit handen en zorg ervoor dat het idee of concept realiteit wordt.

 

Lees meer over mijn werkwijze.